18 maj 2013
14:00

Andino

Referat: Västerhaninge IF - Andino

Seger hemma på Hanveden mot Andino. Västerhaninge styrde spelet mot ett defensivt spelande Andino. Efter tio minuter ligger bollen i Andino målet efter att Ümit slagit in en retur men domarn tyckte märkligt nog att det var offside. Planen bjöd inte upp till något skönspel, bollen studsade och for. Västerhaninge tryckte på men avsluten var allt för dåliga. 0-0 i halvtid.

Andra halvlek fortsatte som den första Västerhaninge försökte och skapade en del fina lägen men avsluten var för dåliga. Andino försökte ställa om med långa bollar upp mot sina forwards. I den 55:e en frispark en bit utanför Andinos straffområde. Målvakten ställer upp muren lite dåligt och Fille tar vara på chansen och skruvar in bollen runt muren och in vid den första stolpen, 1-0.

Andino försöker flytta upp laget men skapar egentligen inte några riktiga farligheter istället är det Västerhaninge som skapar de farligaste lägena. Men precis som tidigare i matchen är avsluten alltför klena. Spelar ingen roll skönt med en tre poängare efter poängtapp i två matcher i rad.

Statistik från matchen: Avslut: VIF - Andino 16 - 7. Hörnor: 2-1.